• Stichting
  Alles over de Stichting "Boeken Steunen Mensen"
 • Beurzen
  Wij organiseren NL's grootste Boeken- en Platenbeurzen
 • Doelen
  Wij steunen particuliere ontwikkelingsprojecten
 • Inleveren
  U kunt bij ons tweedehands boeken, platen en CD's inleveren

Onze vrijwilligers

Meedoen? Help mee met onze webshop en met de logistiek!

Stichting Boeken Steunen Mensen is op zoek naar vrijwilligers die zich inzetten voor de verkoop van boeken en platen via het internet. Het werk bestaat uit het invoeren van boeken in onze webshop, en kan desgewenst ook vanuit huis met de eigen computer gebeuren op tijden die je schikken. Het aantal uren dat je werkt  bepaal je zelf. Handigheid met computers is een voordeel. Begeleiding in de aanvangsperiode is mogelijk. Wil je ons als vrijwilliger helpen met dit project? Stuur dan een mail naar boekenbeursvenlo@gmail.com

Ook onze logistieke kanjers kunnen wel wat hulp gebruiken. Ze halen de boeken op veel verschillende plaatsen op en zorgen dat ze worden afgeleverd in Steyl. Een paar stevige armen om dozen met boeken te tillen komt van pas. Voordeel: je hoeft niet meer naar die dure sportschool!

Stuur bij interesse een mail naar boekenbeursvenlo@gmail.com

 

 

 

 

   

 

 

 

 

                              

 

Meedoen

Wij verkeren in de gelukkige omstandigheid dat wij een ruim aanbod hebben van vrijwilligers. Zo'n 32 selecteurs verwerken elke dinsdag- , woensdag- en donderdagmorgen de binnenkomende stroom boeken, 200.000 stuks per jaar! Ongeveer 200 vrijwilligers, waaronder leden van de Rotaryclub Venlo - Maas en Peel en de Vincentiusvereniging Venlo, stellen zich beschikbaar voor de verkoop in het weekend van de grote boeken- en platenbeurs. 

 

            

 Stichting "Boeken Steunen Mensen"
Secretariaat Boekenderhofweg 20,
5925 NE Venlo

Email:  boekenbeursvenlo@gmail.com
Telefonische bereikbaarheid: 077-473 80 60

IBAN: NL 94 RABO 0117 7223 16

RSIN: 8025.72.376

© Copyright 2023 by Stichting "Boeken Steunen Mensen" | Powered by CLIM.nl