• Stichting
  Alles over de Stichting "Boeken Steunen Mensen"
 • Beurzen
  Wij organiseren NL's grootste Boeken- en Platenbeurzen
 • Doelen
  Wij steunen particuliere ontwikkelingsprojecten
 • Inleveren
  U kunt bij ons tweedehands boeken, platen en CD's inleveren

AANVRAAG BIJDRAGE GOEDE DOELEN 2020-2021

Op 01-10-2020 is de sluitingsdatum voor de aanvragen van de giften die betrekking hebben op de opbrengst van de Boeken- en Platenbeurs van 2021. U kunt dus geen nieuwe aanvragen meer indienen.  Wij zijn, voor de organisatie van de beurs in 2021, geheel afhankelijk van de overheidsmaatregelen in verband met het corona virus. Derhalve zal het zeker tot 01-08-2021 niet mogelijk zijn om nieuwe aanvragen voor donaties in te dienen.

We krijgen jaarlijks tientallen verzoeken van organisaties voor financiële steun voor projecten over de hele wereld. Deze aanvragen komen in allerlei vorm binnen. Niet altijd even overzichtelijk. Daarom hebben we een online formulier ontwikkeld waarop u uw gegevens en toelichting van de aanvraag kunt vastleggen.

Aanvraagdatum: (dd-mm-jjjj)

Uw organisatie

Naam:*
Adres:*
Postcode:*
Woonplaats:*
Telefoon:*
Website:
Facebook-pagina:
Rechtsvorm:*
KvK en/of RSIN:*
IBAN nummer:*

De contactpersoon

Naam:*
E-mail:*
Telefoon:*
Functie:*

Het project

Land:*
Locatie:*
Korte omschrijving (max 200 woorden):*
Totale projectkosten:*
Gevraagde bijdrage:*
Startdatum:* (dd-mm-jjjj)

Tenslotte

Al eens eerder een bijdrage aangevraagd bij de Stichting?
Zo ja, welk bedrag heeft u ontvangen?
Heeft uw organisatie een ANBI status?
Heeft uw organisatie het CBF keurmerk?
Aanvullende informatie:

*

 

Aanvraag bijdrage goede doelen

 

 

AANVRAGEN BIJDRAGE EN PROCEDURE 2020-2021

De stichting Boeken Steunen Mensen heeft ten doel het verlenen van financiële hulp en steun aan particuliere ontwikkelingsprojecten in het algemeen, waarbij de aandacht in het bijzonder gericht zal zijn op projecten met betrekking tot kansarme kinderen en jongeren.

Met de opbrengst van de jaarlijkse Boeken- en Platenbeurs steunen we een paar projecten met een grote bijdrage en honoreren we ook een aantal aanvragen met een kleinere bijdrage. Op onze site kunt u lezen welke doelen we door de jaren heen gesteund hebben.

De datum voor de nieuwe boekenbeurs in 2021 is niet ingepland. Deze datum is mede afhankelijk van de beschikbaarheid van onze beurslocatie; Het Blariacum College in Venlo-Blerick. Omdat de beurs in 2021 niet is doorgegaan kunt u voorlopig geen nieuwe aanvragen meer indienen. De reguliere data staan hieronder beschreven  

Op 01-10-2021 is de sluitingsdatum voor de aanvragen van de giften die betrekking hebben op de opbrengst van de Boeken- en Platenbeurs van 2022. Uiterlijk 15-12-2021 ontvangt u een reactie op uw aanvraag en publiceert de Stichting op de website de door haar gekozen doelen.

Op deze pagina vind u het aanvraagformulier en kunt u uw steunaanvraag indienen. Wij kunnen alleen aanvragen in behandeling nemen die zijn ingediend via het digitaal aanvraagformulier. Daarnaast ontvangen wij graag aanvullende informatie:

Toetsingscriteria projecten

Beschrijf uw project kort en bondig en gebruik hiervoor maximaal 4 pagina’s (inclusief foto’s).

Wij toetsen projecten aan onze doelstelling.

De Stichting is een vrijwilligersorganisatie die fondsen werft voor het verlenen van financiële hulp en steun aan particuliere ontwikkelingsprojecten, waarbij de aandacht in het bijzonder gericht zal zijn op projecten met betrekking tot kansarme kinderen en jongeren in de derde wereld.

Wat is het doel van uw organisatie en op welke wijze voldoet uw project aan onze doelstelling?

Haalbaarheid van het project

Beschrijf waarom dit project organisatorisch geen druppel is op een gloeiende plaat. Omschrijf de successen uit het verleden en de aanpak voor de toekomst.

Financiële criteria

Informeer ons over de financiële structuur van het project. De uitgaven, uw eigen bijdrage of de financiële bijdrage van anderen. Stuur ons een begroting of financieel overzicht van het project.

Aanvullende documenten

Daarnaast ontvangen wij graag een recente kopie KVK en het meest recente financieel jaarverslag van uw organisatie
U kunt de documenten mailen naar ons secretariaat boekenbeursvenlo@gmail.com of grotere bestanden uploaden en verzenden via wetransfer.com.

Voor u begint, lees onze ‘Privacy verklaring en disclaimer’.Stichting "Boeken Steunen Mensen"
Secretariaat Boekenderhofweg 20,
5925 NE Venlo

Email:  boekenbeursvenlo@gmail.com
Telefonische bereikbaarheid: 077-473 80 60

RSIN: 8025.72.376

© Copyright 2021 by Stichting "Boeken Steunen Mensen" | Powered by CLIM.nl