• Stichting
  Alles over de Stichting "Boeken Steunen Mensen"
 • Beurzen
  Wij organiseren NL's grootste Boeken- en Platenbeurzen
 • Doelen
  Wij steunen particuliere ontwikkelingsprojecten
 • Inleveren
  U kunt bij ons tweedehands boeken, platen en CD's inleveren

Nieuwe data beurzen bekend

5-10-2021

Met veel plezier delen wij mede dat Boeken steunen mensen 30 & 31 oktober aanstaande een muziekbeurs organiseert. 

Dit jaar is er i.v.m. de coronamaatregelen gekozen voor een opsplitsing van de boeken- en platenbeurs. Op deze manier houden we het kleiner en daarmee veiliger en overzichtelijker voor onze bezoekers en vrijwilligers.

 

Muziekbeurs

Tijdens de muziekbeurs worden er onder andere platen, CD’s, singeltjes, muziekboeken en muziekapparatuur en bladmuziek verkocht. De bezoekers zijn op zaterdag 30 en zondag 31 oktober van 11:00 tot 16:30 welkom bij het Blariacumcollege in Blerick. Om toegang te krijgen tot de beurs is het vertonen van een geldige ‘Corona Check’ QR-code in combinatie met een geldig identiteitsbewijs verplicht. Ook dit is een maatregel die wij treffen om het voor zowel onze bezoekers als vrijwilligers veilig te houden. Zoals elk jaar, komt ook dit jaar het geld ten goede aan meerdere goede doelen, deze worden pas na de beurs/beurzen bekend gemaakt.

 

Boekenbeurs

De boekenbeurs staat vooralsnog gepland op 7, 8 & 9 januari 2022. Bij deze beurs zullen er enkel boeken worden verkocht. Voor nu kunnen boekliefhebbers onze boeken online vinden via de platformen boekwinkeltjes.nl (zie: https://bit.ly/boekenbeurs_boekwinkeltjes) en bol.com (zie: https://bit.ly/bol_boekenbeurs).

 Stichting "Boeken Steunen Mensen"
Secretariaat Boekenderhofweg 20,
5925 NE Venlo

Email:  boekenbeursvenlo@gmail.com
Telefonische bereikbaarheid: 077-473 80 60

RSIN: 8025.72.376

© Copyright 2021 by Stichting "Boeken Steunen Mensen" | Powered by CLIM.nl